Декоративен камък бял 25кг торба 2/4

Характеристики

Код: 912
Цена: 15,00 лв.
Материал: Мрамор
Размер: 2/4 cm
Страна на произход: Гърция
Цвят: Бял
Цената е без ДДС:
Цената може да варира спрямо количеството:
продукта се предлага на Брой

Направи запитване

Описание

Овалните декоративни камъни са с размери 2 см/ 4см и се предлагат в торби от 25 кг. Обработените декоративни камъчета са от бял мрамор, с гръцки произход. 

 

 

Използват се с цел създаване на по-различни и интересни декорации в градини и дворове, а най-често като подова настилка на алеи, пътечки, цветни лехи и т.н. Намират приложение както в частни домове, така и в много обществени площи. Белият цвят изпъква на всеки фон, а и се вписва с всяка друга палитра и стилово оформление.

 

 Бял декоративен камък от мрамор Тасос.Продава се на чувал 25кг. или пале 60 чувала.

  Най-белият и чист мрамор е Тасоският мрамор. Снежно белите искрящи декоративни камъчета са едни от най-продаваните материали за всеки вид аранжировка. Белите камъчета са трошат на различни размери и се въртят на барабани за да се получат перфектрни овални топчета. За да запазят искрящият си вид е необходимо да се постави подложка преди да се изсипят на земята. Не е препоръчително да се полагат директно върху почва. А ако искате да запечатите чистотата и блясъкът им е хубаво и да бъдат напръскани с импрегнант. Бял мрамор може да бъде съчетан и черни декоративни камъчета - една перфектна комбинация!     

   Винаги налични в големи количества! Отсъпки за градинари и за обществени поръчки! 

Подобни Продукти